Weijers Totaalbouw

image00005

Zo doen wij dat

werkwijze

Weijers Totaalbouw B.V. prefereert een bezoek aan u op locatie om de wensen te bespreken, de situatie te bekijken en de maatvoering te bepalen. Aan de hand van de verkregen informatie wordt een vrijblijvende offerte vervaardigd. Er is altijd ruimte voor aanpassingen en vragen of een bezoek aan onze werkplaats. Bij akkoord op de offerte wordt het bouwproject verwerkt in de planning en de voorbereidingen zullen getroffen worden in onze werkplaats. U zult op de hoogte gehouden worden van de uitvoeringsdatum. Na de uitvoering vindt er een kwaliteitscontrole plaats en geldt een oplevering. 

onze werkwijze

Werkproces

Bij Weijers Totaalbouw B.V. streven we naar een gestroomlijnde en transparante aanpak, waarbij we de behoeften van onze diverse opdrachtgevers centraal stellen. Onze werkwijze omvat vijf essentiële stappen:

1. Projectoriëntatie, Ontwerp en Offerte

In deze fase gaan we in gesprek met de opdrachtgever om de doelstellingen van het project te begrijpen. We leggen de basis voor het ontwerp en presenteren een gedetailleerde offerte. Dit vormt het fundament waarop het verdere proces wordt gebouwd.

2. Voorbereiding en planning

Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte, starten we met de grondige voorbereiding en planning. Hierbij houden we rekening met alle aspecten, van materiaalkeuze tot logistiek, om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en binnen de gestelde tijdlijnen blijft.

3. Uitvoering en Kwaliteitscontrole

Met de voorbereiding voltooid, gaan we over tot de daadwerkelijke uitvoering van het project. Ons ervaren team zet zich in om hoogwaardig vakmanschap te leveren. Tijdens elke fase voeren we strikte kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat aan alle normen wordt voldaan.

4. Oplevering

Zodra het project is voltooid en voldoet aan de verwachtingen, wordt het opgeleverd aan de opdrachtgever. We streven ernaar om elk project met trots af te ronden en de kwaliteit te waarborgen waar Weijers Totaalbouw B.V. voor staat.

5. Nazorg

Onze betrokkenheid stopt niet bij de oplevering. We bieden nazorg om ervoor te zorgen dat eventuele vragen of aanvullende behoeften van de opdrachtgever worden aangepakt. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar langdurige relaties op te bouwen.

Bij Weijers Totaalbouw B.V. gaan we verder dan alleen het bouwen; we creëren duurzame oplossingen en streven naar excellentie in elk aspect van ons werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe we uw bouwproject tot leven kunnen brengen.