Weijers Totaalbouw

Bereid je huis uit met een

Veranda & Serre

Een overdekte ruimte aan de voor- of achterkant van je huis grenzend aan de begane rond. Een ideale overgangsruimte tussen het binnen- en buitenleven, waardoor je kunt genieten van de frisse lucht.

Overkapping 3

Wat biedt het jou:

Uitbereiding van leefruimte: Een veranda vergroot de bewoonbare ruimte van je huis door een extra ruimte te creëren die zowel binnen als buiten is. 

 Beschermt interieur: Naast het beschermen van buitenmeubilair en apparatuur, kan een veranda ook helpen om het interieur van je huis te beschermen tegen weerselementen. 

 Verhoogt de woningwaarde: Een goed ontworpen en kwalitatief gebouwde  veranda kan de waarde van je huis verhogen door extra functionaliteit en aantrekkelijkheid toe te voegen aan het pand. 

 Verbetering van de uitstraling: Een goed ontworpen veranda kan de buitenkant van je huis verbeteren en de architectonische details accentueren, waardoor het totale uiterlijk aantrekkelijker wordt.

 Bescherming tegen weersinvloeden: Met een veranda kun je buiten zitten en genieten van het weer, ongeacht of het regent, sneeuwt of te warm is.