Weijers Totaalbouw

Buiten zitten onder een

Overkapping

Wij geloven dat een overkapping veel meer is dan alleen een beschutting tegen de weersinvloeden. Het is een losstaand bouwwerk dat uw tuin verrijkt, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van de buitenruimte in stijl en comfort.

Ontwerp zonder titel (11)

Voordelen van een overkapping 

 

 Bescherming tegen weersinvloeden: Een overkapping biedt beschutting tegen regen, zon, sneeuw en wind, waardoor je buitenruimte comfortabeler wordt en je het hele jaar door van je buitenruimte kunt genieten. 

 Esthetische toevoeging: Naast praktische voordelen voegt een overkapping ook visuele aantrekkingskracht toe aan je woning en tuin door een architecturaal element toe te voegen dat de gehele uitstraling verbeterd. 

 Flexibiliteit in ontwerp: Overkappingen zijn maakbaar in verschillende ontwerpen, stijlen en materialen, waardoor je de mogelijkheid hebt om er een te kiezen die past bij de esthetiek van je huis en persoonlijke voorkeuren. 

 Bescherming van meubels en apparatuur: door je buitenmeubilair, grill of andere apparatuur onder de overkapping te plaatsen bescherm je ze tegen beschadiging door weersinvloeden, waardoor hun levensduur verlegt wordt en onderhoudskosten worden verminderd.