Weijers Totaalbouw

over ons

Lees hier het verhaal

over ons

In 1993 begon het avontuur met het bouwen van tuinhuisjes, opgericht door Jan Weijers. Sinds 2014 zijn de zonen toegetreden tot het bedrijf. Wat begon als een bescheiden start is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf dat nu werkt aan houten projecten van allerlei formaten, van klein tot groot en altijd met aandacht voor maatwerk. Met trots delen wij onze liefde voor vakmanschap en toewijding aan kwaliteit in elke opdracht die we creëren. Leer meer over ons verhaal en ontdek de prachtige maatwerkprojecten die we hebben gerealiseerd.

Waar
passie voor hout
de basis is

Wie zijn wij?

Onze missie bij Weijers Totaalbouw B.V. is helder: we streven ernaar om alles onder één dak aan te bieden op het gebied van houtbouw. Van dromen en ontwerp tot realisatie en oplevering, wij geloven in het bieden van een naadloze en allesomvattende ervaring voor onze klanten.  

Allesomvattend houdt bij ons ook in dat wij tot de mogelijkheid beschikken om uw installatietechniek, GWL aansluiting als spuit en schilderwerkzaamheden verrichten.  Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat uw project met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Kwaliteit en vakmanschap : Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop. Wij gebruiken de hoogste kwaliteit materialen en voeren ons werk uit met aandacht voor detail en vakmanschap. 

Duurzaamheid en milieu bewustzijn : Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van duurzame materialen en energiezuinige technologieën. 

Klantgericht en op maat : Wij zetten ons in voor het persoonlijke contact en het realiseren van unieke en op maat gemaakte projecten. Uw wensen staan centraal en we streven naar een nauwe samenwerking om uw ideeën tot leven te brengen.

Neem een kijkje in ons portfolio en maak uw bouwdromen werkelijkheid. Bij Weijers Totaalbouw B.V. gaan we voor kwaliteit, persoonlijk contact en klanttevredenheid, elke stap in het proces.

De geschiedenis van Weijers Totaalbouw

Onze geschiedenis

In de geschiedenis van Weijers versmelt vakmanschap met familiale verbondenheid. Het verhaal van Weijers kenmerkt zich door de ambachtelijke vaardigheden van Jan Weijers, die aanvankelijk begon met het vervaardigen van tuinhuisjes. In de loop van de tijd groeide dit uit tot een stijlvolle thuisshowroom, waar vakmanschap zich uitbreidde naar andere houtbouwprojecten.  Hij geloofde in het belang van kwaliteit, integriteit en persoonlijk contact als de fundamenten van zijn bedrijf. Met deze waarden als leidraad begon hij zijn reis en legde de basis voor wat later Weijers BTS B.V. is geworden.

Jan Weijers droeg zijn passie voor houtbouw over aan zijn zonen, die ieder individueel een eigen pad in de bouwwereld bewandelde. Vanaf 2014 traden Jan’s zoons, Boy, Glenn en Gilles, toe tot het bedrijf en brachten hun eigen expertise en passie voor bouwprojecten met zich mee. Vandaag de dag weerspiegelt Weijers Totaalbouw B.V. niet alleen de kunst van het houtbewerken, maar ook een diepgewortelde bedrijfscultuur, waarin traditie en innovatie hand in hand gaan. Samen met een team van vaardige medewerkers bouwen ze voort en werken ze aan een gedeelde visie om Weijers Totaalbouw B.V. te laten groeien en floreren.