Weijers Totaalbouw

Bekijk hier al onze

DIENSTEN

In de wereld van de bouwsector is Weijers Totaalbouw een naam die synoniem staat voor vakmanschap, kwaliteit en diversiteit. Als toegewijd bouwbedrijf begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn, en daarom bieden we een breed scala aan diensten om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar chaletbouw, (dak)renovatie, mantelzorgoplossingen, Tiny Houses, verbouwingen of andere bouwgerelateerde diensten, Weijers Totaalbouw staat voor u klaar met de juiste expertise en ervaring.

90502222_3100508210016080_1381732777744924672_n

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bekijk hier ons brede scala aan diensten die wij u bieden

Chaletbouw

Onze chaletbouwexpertise omvat het creëren van prachtige, op maat gemaakte chalets waarin u de schoonheid van de natuur kunt omarmen zonder concessies te doen aan comfort en stijl. 

(Dak)renovatie

Een solide dak is van cruciaal belang voor de bescherming van uw woning. Onze renovatiediensten zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft en dat eventuele lekkages, schade of slijtage worden aangepakt om de levensduur van uw woning te verlengen.

Mantelzorgwoning

We begrijpen het belang van mantelzorg in onze gemeenschappen. Onze mantelzorgoplossingen zijn ontworpen om comfortabele en functionele ruimtes te creëren voor zowel zorgverleners als ontvangers. Dit stelt families in staat om dichtbij elkaar te zijn en de zorg te bieden die nodig is.

Tiny house

De trend van compact en duurzaam wonen heeft de wereld veroverd, en Weijers Totaalbouw heeft deze beweging omarmd. Onze Tiny Houses zijn slim ontworpen en gebouwd met aandacht voor duurzaamheid, waardoor u kunt genieten van een minimalistische, milieuvriendelijke levensstijl.

Verbouwen

Of het nu gaat om het transformeren van uw huidige ruimte of het upgraden van een verouderde woning, onze verbouwingsdiensten kunnen uw visie tot leven brengen. We werken met u samen om uw wensen te begrijpen en uw huis te transformeren tot de perfecte leefomgeving.